19 Temmuz 2014 Cumartesi

Uçuşta- R.K Lilley | Kitap Yorumu

Kitap: Uçuşta
Yazar: R.K LILLEY
Tür:  Romance- Erotica- BDSM
Yayınevi: Aspendos Yayıncılık 
Seri: Uçuşta (#1)
Goodreads Puanı: 4.15

Ketum kabin memuru Bianca, milyarder otel sahibi James Cavendish'i gördüğünde zor kazanmış olduğu bütün soğukkanlılığını kaybeder. İlk karşılaşmalarından sonra 7 cm topuklu ayakkabıyla on bin metre yükseklikte bir tepsi şampanyayı rahatça taşıyabilen bir kız için şaşırtıcı bir şekilde dizlerinin bağının çözülmüş olduğunu fark eder. Genelde sakin olan Bianca, onun turkuaz gözlerine bakmaktan kendini alamaz. O gözlerde direnmenin imkânsız olduğu bir meydan okuma, bir vaat var. Oysa o, "hayır" demeye ve bunu gerçekten kastetmeye alışık bir kız.
Bianca, birinci sınıfta görevli bir kabin memuru olarak süper modeller ve film yıldızlarıyla ilgilenmeye alışık ama James Cavendish yakışıklılığıyla hepsini gölgede bırakıyor. Bu dehşet verici adam hakkında karşı konulamaz bulduğu tek şey görünüşü olsaydı, Bianca onu görmezden gelebilirdi. Ama onun hiç olmadığı kadar aklını başından alan şey, tanıştıkları andan itibaren Bianca'nın üzerinde kurduğu hâkimiyet ve onun gözlerinden okuduğu zevk ile acı vaadi.
(Tanıtım Bülteninden)




Uçuşta çıktığı günden beri okuma listemde olan, çok merak ettiğim kitaplardan biriydi Ama yine de kitaba büyük beklentilerle başlamamıştım, iyi ki de öyle yapmışım zira büyük beklentilere girseydim kitapta aradığımı bulamazdım.

Bianca bir kabin memuru. Doğal sarışın, uzun boylu ve işinde oldukça başarılı. Kendince sınırları olan, en yakın arkadaşı dışında kimsenin kendisine dokunmasına katlanamayan birisi. James Cavendish ise tahmin edebileceğiniz üzere çok zengin, başarılı ve ısrarcı bir adam. Bianca ile bir uçuşta karşılaşıyorlar ve o andan itibaren, James Bianca'yı elde etmek için her yola başvuruyor. Böylece olayalar başlımış oluyor.

Çok fazla erotik romans okumuş birisi değilim ama artık bu tür hakkında kendimce yorum yapabilecek konuma geldiğimi düşünüyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu kitabı türünün diğer örneklerinden ayıran en önemli unsur; kendince sırları olan ve o sırları açığa çıkarmamak için ilişkiden vazgeçecek konumda olan taraf Bianca. Bildiğiniz üzere diğer erotik romanslarda genelde kızlarımız erkeklerin sırlarını açığa çıkarmaya, onlarla yakınlık kurmaya çalışırlar. Bu değişiklik benim çok hoşuma gitti.
Diğer hoşuma giden şeylerden birisi ise kitapta bolca seks sahnesi olmasına rağmen beni sıkmamış olması. Genelde erotik roman okurken ilk iki seks sahnesinden sonra o kısımları atlayarak okumaya devam ediyorum çünkü tekrardan başka bir şey gibi gelmiyor bana ama dediğim gibi bu kitapta öyle bir sorun yaşamadım.

Kitabın sonu insanı merakta bırakıcak şekilde ve cevaplanmamış bir sürü soruyla bitiyor. Büyük ihtimalle ikinci kitabı da okuyacağım. Türün severlerine öneririm. Mavi'nin Kitapları ile beraber okuduk, onun yorumuna da bakmayı unutmayın!

Puanlama: 3.5/5

Not: Kitabın +18 olduğunu belirtmeme gerek var mı? Bunu göz önüne alarak satın almanızı tavsiye ederim.

2 yorum:

  1. Diğer hoşuma giden şeylerden birisi ise kitapta bolca seks sahnesi olmasına rağmen beni sıkmamış olması. Genelde erotik roman okurken ilk iki seks sahnesinden sonra o kısımları atlayarak okumaya devam ediyorum çünkü tekrardan başka bir şey gibi gelmiyor bana ama dediğim gibi bu kitapta öyle bir sorun yaşamadım.

    Bak bunu yazmak aklıma bile gelmedi ama bu konuda sana tamamen katılıyorum^^

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) Mimlendin ^.^ Bir kitap sever olarak cevaplarını merakla bekliyorum. http://kitapyorumlarimm.blogspot.com.tr/2014/07/bir-adet-mim_28.html

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...