22 Ekim 2013 Salı

Neler İzledim? #1

Bu ara kitap okumak için hiç vaktim yok derken deli gibi dizi ve film izlememe inanın ki anlam veremiyorum. Ekim ayı bitti biticek ben hala üç kitap okuyabilmiş durumdayım. En kısa zamanda eski hızıma dönmeyi istiyorum ama hazır çokça film izlemişken sizlere de bir fikir olsun diye bu postu yayınlamaya karar verdim. Umarım seversiniz! :)



1. Tres Metros Sobre El Cielo 

Bu filmi Tatlı Bela'ya benziyor dendiği için izleme listeme almıştım. Evet, benzerlikler var. Sanırım kitabı okumadan önce izleseydim daha çok sevebileceğim bir film olurdu. Kafamda durmadan Tatlı Bela ile karşılaştırdığım için tam olarak odaklanabildiğimi de sanmıyorum. Ama bunlara rağmen filmi çok sevdim. En kısa zamanda da ikinci filmini izleyeceğim. Güzel bir aşk filmi arayışında olanlara tavsiyemdir.

Not: 2010 yılında İspanya'da vizyona giren film bu yıl bizim ülkemizde de vizyona girdi. 3 yıl sonra! Çok ilginç değil mi?

Imdb - Sinemalar



2. Iron Man 2

Evet, Iron Man serisini yeni izlemeye başlayan şapşal benim! Bugüne kadar neden izlememek için direndiğimi inanın bilmiyorum. Robert Downey Jr. diyorum ve susuyorum. Eğer hâlâ izlemediyseniz mutlaka izleyin! :)

Imdb - Sinemalar



3. Now Is Good

Filmi izlerken aklıma durmadan Aynı Yıldızın Altında kitabı geldi.  Ben böyle filmlere ve kitaplara dayanamıyorum yahu. Film salya sümük ağlattı beni, o kadar etkinlendim ki gece rüyamda da gördüm. Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden biri.

Imdb - Sinemalar




4. Riddick

Bayram tatilinde erkek arkadaşımın yoğun ısrarlarıyla izledim bu filmi. Sanırım bir serinin son çıkan filmiymiş. Pek bir şey anladığım söylenemez. Bol bol Van Diesel'in kaslarını izlemek isteyenlere öneririm. :D

Imdb - Sinemalar




5. Gravity

Bu filme de sinemada gittim, özellikle gittim hatta. 3D olarak izlemek istediğim bir filmdi. Film bana göre görsel bir şölen yaşatıyor. Benim gibi uzayla ilgili her şeyden hoşlanıyorsanız tavsiye ederim. Mutlaka sinemada izlenmesi gereken bir film.

Imdb - Sinemalar



6.  Curse Of  Chucky

Küçükken deli gibi korkuyordum ben Chucky'den. :D Pek korku filmi izleyebilen birisi olmadığım için büyük bir teereddütle başladım izlemeye.  Sonuç olarak kahkahalarla izlemiş bulunmaktayım filmi. Korkmak için değil de eskileri yâd etmek isterseniz izlemeniz gereken bir film bana göre.

Imdb - Sinemalar


Bu aralar siz neler izlediniz? 




1 yorum:

  1. ilk filmi ben de geçen yaz izlemiştim geçen 2.sinin çıktığını gördüm onu da izleyeceğim

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...