28 Aralık 2014 Pazar

9. KKBT Tahrik- K. Bromber | Kitap Yorumu

 Kitap: Driven

Yazar: K. Brombey
Tür:  Erotic, Romance
Yayınevi: Olimpos Yayınları
Seri: Tahrik (#1)
Goodreads Puanı: 4.37


 Rylee Thomas kontrolü elinde tutmaya alışkın bir kadındır. Ama kontrolünü kaybetmesine ve bundan çok hoşlanmasına sebep olacak biriyle tanışır.

Ben kural dışıyım...

İstekli kadınlarla dolu bir dünyada, çapkın ve son derece yakışıklı olan Colton Donavan için zor bir hedefim. O, hayatın her alanında istediğini elde etmeye alışkın biri. Pistte ve pist dışında sürekli, kontrol dışına çıkmak üzere olan bir patenle sorumsuz bir çocuk.

Ben ona istediğini veremem, o da bana ihtiyacım olanı veremez. Ama onun zayıf dış görünüşünün ardında, yaralı ruhunun karanlık sırlarını bir kez gördükten sonra ondan uzak kalabilir miydim?

Aramızdaki cinsel çekim inkâr edilemezdi. Birey olarak kontrolü ele alma ihtiyacımız reddedilemezdi. Ama dünyalarımız çarpıştığında aramızdaki çekim yeterli olacak mıydı, yoksa anlatılmamış sırlar ve irade savaşları bizi ayıracak mıydı?
(Tanıtım Bülteninden)






Merhaba, yeni bir turla daha karşınızdayız. Merve'nin yorumu için sizi buraya alalım lütfen. O benden daha ayrıntılı yorum yapmış durumda, ben biraz daha kısa keseceğim konuyu çünkü kitaptan pek fazla hoşlanmadım.

Rylee yardımcı olduğu bir açık arttırma etkinliğinde hem biraz nefes almak için hem de eksikleri tamamlamak için tiyatro sahnesinin arkasına geçer. Tam o karanlık koridorlardan geçerken bir erkek ve bir kadının bir takım sesler çıkardığını duyar. -malum sesler :p- Ve tam da gitmesi gereken depo yolunun üzerinde yapıyorlardır o işi. Hem sinirlenip hem de görünmeden oradan geçmek ister ve başarır da bunu. Daha sonra işinin olduğu o depoda kapalı kalır ve kızımızın kolostrofobisi var. Tabii ki çıldırır, çığlık atar ve kapıyı yumruklamaya başlar. Ve tam o sırada kapı açılır ve esas oğlanın kucağına düşer bizimkisi.. Colton Donovon kendini beğenmiş, yakışıklı ve oldukça seksi bir adam. Aynı zamanda da yarışçı. Rylee iki dakika önce öleceğini düşünürken Colton'a duyduğu şehvetle kendini kaybeder! Böylece olaylar başlar.

Kitap bir günde okunabilecek akıcılıkta, yer yer gereksiz laflarla gözlerinizi devirseniz de boş vakitlerinizi değerlendirmek için iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca belirtmeden de geçmek istemiyorum Goodreads puanı oldukça yüksek ve serinin birçok hayranı var.
Çekilişe katılmayı unutmayın!

a Rafflecopter giveaway

4 yorum:

  1. beğendim paylaştım, umarım kazanırım, çok istiyorum bu kitabı...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;kazanmak dileğiyle,herkese bol şans

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    katıldım, umarım şanslı olurum :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...