10 Eylül 2013 Salı

Ateşi Yakalamak- Suzanne Collins | Yeniden Okudum #1



En son iki yıl önce okumuştum bu kitabı, geçen gün kitaplığıma bakarken gözüme takıldı ve okumaya karar verdim. Size de oluyor mu bilmem ama ben okuduğum kitabı maksimum 2 ay sonra unutmaya başlıyorum. Ateşi Yakalamak da anahatlarıyla aklımdaydı ama okurken ne kadar çok şey unuttuğumun farkına vardım.

Finnick'i yeniden okumak müthişti, bir kez daha hayran kaldım onun tavırlarına. Cinna, Haymitch, Effie. Sanki eski dostlarımla buluşmuş gibi hissettim kendimi. Zaten Açlık Oyunları serisinin en sevdiğim kitabıdır, Ateşi Yakalamak.

Bildiğiniz üzere bu kitabın filmi, 22 Kasım 2013 tarihinde vizyona girecek.  Son olarak sizi filmin fragmanıyla başbaşa bırakıyorum;





Bundan sonra daha önce okuduğum kitapları tekrar okursam, böyle bir başlık altında toplayacağım. Siz Ateşi Yakalamak hakkında ne düşünüyorsunuz? Tekrar okumaktan zevk aldığınız kitaplar var mı? 



1 yorum:

  1. Bence çok güzel bir kitap serisi. Tekrar okuyacağımı sanmıyorum ama severek okumuştum :) Bu arada seni mimledim ^^ http://kitapyorumlarimm.blogspot.com/2013/09/mimlenmisim-hem-de-ilk-kez.html

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...