30 Temmuz 2013 Salı

Tatlı Bela- Jamie McGUIRE | Kitap Yorumu



Bu yorumu yazarken bile kendimden nefret ediyorum, herkes Travis diye dağları taşları delerken, kayıtsız bir şekilde yerimde oturduğum için kendimi hiç affetmeyeceğim. Nasıl böyle bir kitabı görmezlikten geldim inanın bilmiyorum. Yorumda da sıkça bahsedeceğim gibi bayıldım! Eğer hâlâ okumayan varsa hemen gidip kitabı alsın.



Travis Maddox ve Abby Abernathy bir dövüş sırasında karşılaşırlar. Travis yakışıklı ve kötü çocuktur ayrıca bütün kızlar da onun peşindedir. Abby içinse kaçtığı geçmişinden kopup gelmiş gibi duruyordur ve onun bütün çekiciliğine rağmen ondan uzak durmalıdır. Tabii ki duramıyor ve böylece biz Abby'nin o salak saçma hareketlerini okumak zorunda kalıyoruz! Abby ne yapacağına karar vermeye çalışırken, Travis durmadan Abby için çabalıyor. Hiç bir kıza değer vermeyen Travis'in bu hali okulda garip karşılanıyor ve gözlerden uzak durmaya çalışan Abby spot ışıklarının altında kalıyor. Kitap hem güldürüyor hem de gözlerinizi dolduruyor.- ya da ben sulu gözlülük yapmış olabilirim-








Kitaptaki diğer karakterlere de değinmek istiyorum, America ve Shelpy de çok eğlenceli karakterlerdi. Aralarında geçen diyaloglara durmadan sırıttım ve okurken, bazen keşke biraz daha yer verilseydi dedim bu iki karaktere. Ayrıca Travis'in ailesi mükemmeldi, insan öyle bir ailenin içine düşmek için ne gibi sevap işlemiştir bilmiyorum ama bana da acilen bir Travis ve ailesi lazım.

Spoiler vermeden son bir kaç şey daha söylemek istiyorum, Travis yüzünden çokça gözlerim doldu ve Abby denen ne olduğu belirsize iki tokat atmak istedim bütün kitap boyunca. Ne istediği belli olmayan karakterlerden nefret ediyorum. Ayrıca Travis yüzünden  ''Bu erkekse benim çevremdekiler ne?!'' diye depresyona girdim. Yazarlar, böyle karakterler ortaya koydukça insanın beklentisi artıyor. :(




Son olarak, kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Hazır yakında ikinci kitabı da çıkacakken gidip kitabı alın ve Travis'in büyüsüne kapılın.





2 yorum:

  1. Yorumunda kendimi okudum. Ben de bir gün üşengeçliği bırakıp yorumlamayı umuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük bir merakla yorumunu bekliyorum o zaman. :)

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...