27 Haziran 2015 Cumartesi

Çizgi Roman Konusu..





Başlık biraz sitemkar olsun istedim. Sanırım buna hakkım var çünkü çizgi romanlar hakkında elimden geldiğince kapsamlı bir video çektim, tüm sorduğunuz sorulara tek tek cevap verdim ama hala aynı sorular gelmeye devam ediyor. Uzun bir süre de aynı sorulara cevap vermeye devam ettim ama artık sabrımın son kırıntılarını kullandığım için bu yazıyı yazmak istedim. Hiç kimsenin kalbini kırmadan direk olarak bu yazıya yönlendiririm en azından. Eh ne demişler; Söz uçar yazı kalır.


26 Haziran 2015 Cuma

Film ve Dizi Önerileri

Merhaba, vlog çekmeye başlayınca blogumu biraz ihmal ettim biliyorum. Ama yazmayı çook özlediğimi fark edince yaz için yararlı bir şeyler yazmaya karar verdim. Eminim hepimiz zaman zaman ne izleyeceğimize karar veremez ve sonunda da aramaktan bıkar film izlemekten vazgeçeriz. Siz bu duruma düşmeyin diye böyle bir yazı yazmak istedim. Umarım bahsedeceğim filmler işinize yarar ve izlemekten keyif alırsınız!

Öncelikle ben genel olarak aksiyon filmleri izlemeyi seviyorum, aşk-dram, korku filmleri listemde yer almayacak. Umarım sizin için sorun olmaz. *-*


-Film 



1.The Bourne Identity: El caso Bourne (2002)

Defalarca izlediğim Bourne serisinin ilk filmi, kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Serinin devam filmleri de ayrı ayrı muhteşemler. Devam filmleri; The Bourne Supremacy (2004), The Bourne Ultimatum (2007), The Bourne Legacy (2012). Ayrıca yakın zamanlarda bir devam filmine daha sahip olacağız, inanılmaz heyecanlıyım.

IMDB linki için buraya tık!



2. White House Down (2013)

Channing Tatum'un oynadığı bu aksiyon filmini türünün diğer örneklerinden ayıran hiçbir şey yok. Tek bir adamımız yüzlerce kişiyi yere serer falan filan... Ama sonuç olarak izlerken çok eğlendiğim ve filmin süresini bir kere bile kontrol etmediğime bakılırsa sizin de izlemeniz gerekiyor.

IMDB linki için buraya tık!
 



3. Olympus Has Fallen (2013)

Eğer White House Down'u sevdiyseniz bu filme de göz atmanızı öneririm.

IMDB linki için buraya tık!
  



4. Escape Plan

Konu olarak belki de içlerinden en ilgi çekici olan film bu. Mutlaka bir şans verin diyorum, çok hoşuma gitmişti benim.

IMDB linki için buraya tık!




5. Total Recall (2012)

Diğerlerine nazaran daha az beğendiğim bir filmdi ama yine de sürükleyiciydi. Çoğu aksiyon filmini sömürmüşseniz çerezlik niyetine izleyebilirsiniz.

IMDB linki için buraya tık!


-Belgesel 



 Blackfish

Vahşi hayatta, okyanusta olması gereken balinaların küçücük havuları konması sonucu olanların anlatıldığı güzel bir belgeseldi.  Katil Balinalar'ın aslında doğal ortamlarında hiç saldırgan olmadığını, onların yaşam alanlarından alınıp evcilleştirilmeye çalışılmasının ne kadar yanlış olduğunu gözümüze sokuyorlar resmen. Bunun için onlara teşekkür etmemiz gerekiyor, bence sirklere ve SeaWorld gibi kurumlara gitmeyerek hayvanların köleleştirilmemesine katkıda bulunmalıyız. 

IMDB linki için buraya tık!

-Dizi



 Daredevil (2015)

Hâlâ izlemeyeniniz kaldı mı?

IMDB linki için buraya tık!

 

Homeland (2011)

Henüz ilk sezonun yarısına gelebildim ama her bölüm sonu yaşadığım şaşkınlıkları anlatamam size. İlerledikçe neler olucak inanın tahmin edemiyorum. Eğer izlemediyseniz mutlaka bir şans verin.

IMDB linki için buraya tık! 


Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...