28 Şubat 2015 Cumartesi

Gözlerindeki Canavar- J.M. Darhower | Kitap Yorumu


Kitap: Monster in His Eyes
Yazar: J.M. Darhower
Tür: Dark, Romance, Adult
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Seri: Gözlerindeki Canavar (#1)
Goodreads Puanı: 4.31


Kırmızı Başlıklı Kız, Koca Kötü Kurt'a âşık olursa… Ignazio Vitale iyi bir adam değildi. Onu ilk gördüğümde tehlikeyi sezmiştim. Karanlık ve öldürücü… Büyüleyici ve ürkütücü... İstediğim her şey ve ihtiyacım olan son şey... Saplantı…

Beni ağına düşürmesi, yatağa atması ve hayatına dahil etmesi çok uzun sürmedi. Onun sırları vardı, hayal bile edemeyeceğim sırlar… Gözlerindeki karanlık, ürkütücü ve heyecan vericiydi. O, yakışıklı prens maskesi ardına gizlenmiş bir canavardı ve maskesini çıkardığında her şey değişmişti. Ondan nefret etmek istiyordum. Bazen ediyordum da... Ama bu onu sevmeme engel olmuyordu.
(Tanıtım Bülteninden)



8 Şubat 2015 Pazar

Geek Kız 2- Holly Smale | Kitap Yorumu + Çekiliş

 Kitap: Geek Girl 2
Yazar: Holly Smale
Tür:  Young Adult, Contemporary
Yayınevi: Eksik Parça Yayınları
Seri: Geek Kız (#2)
Goodreads Puanı: 4.23
 Ben Harriet Manners ve ben hâlâ bir geek'im. Karaoke kelimesinin solistsiz orkestra anlamına geldiğini, Astronotların Uranüs'te bazen gökten elmas yağdığını keşfettiklerini, Bir ahtapotun üç kalbi olduğunu, Mide asidinin çinkoyu eritebilecek kadar güçlü olduğunu, Sabahları boyumuzun akşamki boyumuza göre kabaca bir santimetre daha uzun olduğunu, Oyuncak ayıların gerçek ayılardan daha çok insanı öldürdüğünü biliyorum. Aynı zamanda bu bilgilerin modellik kariyerime hiçbir faydası olmadığını da biliyorum. Tam anlamıyla ayvayı yedim!

"Gençlere kendilerini iyi hissettirecek ve okuduktan sonra özgüvenlerini artıracak bir mücevher."
-Books For Keeps-
(Tanıtım Bülteninden)


2 Şubat 2015 Pazartesi

Ateş- Maya Banks | Kitap Yorumu


Kitap: Fever
Yazar: Maya Banks
Tür: Erotica-BDSM, Romance
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Seri: Nefes Nefese Üçlemesi (#2)
Goodreads Puanı: 4.02

Her kadın bir peri masalı yaşayabilir… Üstelik bu masal çok seksi de olabilir…

Jace, Ash ve Gabe; zengin ve güçlü üç erkek. İstedikleri her şeyi elde etmeye alışkınlar Yani hemen hemen her şeyi… Yıllardır birbirinin en iyi dostu ve iş ortağı olan bu adamlar, sahip oldukları ne varsa birbirleriyle paylaşıyorlar.

Özellikle Ash ve Jace için bu konuda sınır yok. Ancak Jace, Bethany ile karşılaştığında, daha önce hiç tatmadığı bir duyguyu, kıskançlığı yaşıyor. Takıntı haline getirdiği bu duygu onun kontrolünü kaybetmesine yol açıyor. Bethany'yi hiç kimseyle paylaşmamaya, onun hayatındaki tek erkek olmaya kararlı olan Jace bunun için her türlü bedeli ödemeye hazır. Sevgili dostu Ash'e sırtını dönmesi gerekse bile. Ve kendini birdenbire bambaşka bir hayatın içinde bulan Bethany'nin geçmişinden getirdiği tüm sorunlara rağmen...
(Tanıtım Bülteninden)



Bunlar da ilginizi çekebilir;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...